vrijdag, mei 21, 2004

Minder Misdaad ! Minder Vlaams Blok !

Voor wie er nog aan mocht twijfelen: hoe minder vlaams blok, hoe minder misdaad:

(De aard van het beestje)

Altijd al gevonden dat Blokkers lichtgeraakt zijn. Frank "Heinrich (omdat dat nu eenmaal bij hem past)" Vanhecke heeft besloten het volksoneigen partijlid stante pede te defenestreren. Moet hij alvast niet meer beginnen over broedermoorden bij een bepaalde partij. Of over corruptieschandalen bij een andere. Willy Claes en Guy Verhofstadt hebben in elk geval nooit mensen vermoord. (over de CVP zijn we dan weer niet zo zeker, maar kom)
Het dichtste daarbij zijn in illo tempore een aantal SP-gemeenteraadsleden gekomen die met hun zatte botten over het wegdek plachten te scheren. Wat dan ook het einde betekende van de politieke carrière van de Dorissen De Neve van deze wereld :).

Geen VTM-kijkend en Laagste Nieuws-lezend oudje (credits: Boudewijn Bouckaert) in Vlaanderen dat er nog aan denkt om voor de partij van de drugs en de cafémoorden te kiezen ! De gouden tijden keren terug voor Louis Tobback en Zuster Monica. Hugo Coveliers heeft zijn weerloos piepende strijdros de sporen gegeven en stormt vanuit de Wetstraat naar het Martelarenplein...

Kijk btw even naar de schitterend geslaagde flyers van Kathleen Van Brempt & her gang (=> never mind C*r*l*n* G*nn*z). Daar kan Gisèle Gardeyn-Debever (cd&v) nog een puntje aan zuigen (deze actieve landelijke dame vergat haar tanden in te steken voor de campagnefoto's). En wat een mens moet zien in de gruwelijk doorzichtige beha van Ann De Cnodder (VLD), dat wil u niet weten !

Geen opmerkingen: