woensdag, augustus 09, 2006

Oprichting animo Zingem

animo, de jongerenbeweging van sp.a, bestaat voortaan ook in Zingem! We willen alle progressieve jongeren uit Huise, Ouwegem en Zingem een alternatief te bieden voor de bestaande politieke jongerenverenigingen. animo verdedigt jongerendossiers voor concrete zaken. Onlangs kwamen we nog in de pers met onze acties rond (veel te dure) autoverzekeringen voor jongeren, Europese ontwikkelingssamenwerking en huisdelen (www.deeljehuis.be). We voeren ook respect voor het leefmilieu en internationale solidariteit hoog in het vaandel.

Zoals de nationale organisatie dat voor heel Vlaanderen gedaan heeft, wil animo Zingem een “andere” politieke jongerenbeweging zijn. Bij ons gaat het niet alleen om de ondersteuning van een partijafdeling. We organiseren specifiek op jongeren gerichte activiteiten en willen geen verzameling “mini-politici” zijn. Wij zijn er niet alleen om jongeren een stem te geven in het beleid, maar ook om ons via actie te laten horen en op straat te komen met ludieke activiteiten, specifiek aangepast aan onze gemeente.

animo Zingem staat open voor iedereen tussen 15 en 30. Lid worden kost maar één euro. Meteen krijg je het fris ogende ledenblad van animo nationaal, Boemerang in de bus en mag je gratis naar alle nationale activiteiten. Voel je je aangesproken, aarzel niet om ons te contacteren!

www.animozingem.be

info@animozingem.be

Geen opmerkingen: