zondag, maart 04, 2007

animo-updateEven een update voor wie wat informatie rond animo StuGent zoekt:

- Deze week komt de derde
Avanti uit (met opnieuw een rund van de maand, een interview met vakbondsbons Rudy De Leeuw, met prof. Gita Deneckere en een kopartikel over racistische sprekers en de UGent). Zoeken en vinden, die handel... Overal gratis beschikbaar aan de UGent.

- Woensdag 7 maart komt Dirk Van Der Maelensp.a-kamerfractieleider) voor een gesprek in beperkte kring (animoleden) over het economische programma van sp.a bij de volgende verkiezingen. Het zal – (
uiteraard- een avond worden waarin hij de fiscale achterpoortjes die hem zo nauw aan het hart liggen (www.fiscaalwonderland.be) probeert te sluiten. Inbreng van de jongeren is zeker en vast welkom! Deze activiteit wordt ook nationaal aangekondigd, dus het is meteen een uitgelezen kans om met mensen van andere afdelingen kennis te maken. Plaats van het gebeuren? Verzamelen op de trappen van de Blandijn om 20:00.

- Soirée Flambée valt op 21 maart in de Charlatan. Dit jaarlijkse politiek café annex humoristisch optreden, gratis vat en fuif op een hippe locatie wordt traditioneel door animo nationaal aan de studentensteden aangeboden. Vorig jaar hadden we Elio Di Rupo en Freya Van den Bossche, dit jaar komt enkel de vice-premier terug, maar nu met de sp.a-voorzitter, Johan Vande Lanotte. Moderator van de avond is Peter Vande Veire (u welbekend van uw ochtendlijke StuBru-uurtjes). Achteraf volgen een comedy-optreden een fuif met StuBru-dj's.

Zie uiteraard ook www.animostugent.be en forum.animostugent.be.

Geen opmerkingen: