woensdag, april 04, 2007

Foto's Spaanse avond sp.a Zingem


Op 17 maart organiseerden sp.a Zingem, S-Plus en animo een avond in de Klub met Tapas, Sangria, paëlla en echte Flamencodansers.

In een goed gevulde zaal zat de sfeer er meteen in. Na een paar uur voorbereiding met de vaste kern van de drie verenigingen en de nodige sympathisanten, kon iedereen van de Tapas en de Sangria proeven. Staatssecretaris Bruno Tuybens uit Zwalm kwam even meegenieten. Ook de collega's van CD&V Zingem waren present, evenals voormalig onafhankelijk OCMW-raadslid Piet Vandenhove.
Door een technisch probleem met de installatie moest het optreden van de -talrijk opgekomen- delegatie dansende Spanjaarden worden uitgesteld. Geen nood, Jean Pierre wist het euvel te verhelpen en kort na de tweede ronde paëlla wervelden de rokken al over de dansvloer.Ook na het dessert bleven de mensen nog "plakken" op zijn Zingems.Onze hartelijke dank aan iedereen die een handje heeft toegestoken (in de eerste plaats aan Martha voor het ter beschikking stellen van de zaal) of gewoon is langsgeweest! Wie er niet kon bijzijn, kan de foto's bekijken op flickr.com. Het optreden van de flamencodansers komt later nog op YouTube.


Geen opmerkingen: