woensdag, juni 13, 2007

Humor kan al eens wat redden


Goede beslissing van Freya. Het siert haar zelfs. Hopelijk kan ze zich herbronnen en aan politiek doen op een manier waar ze zich wél goed bij voelt.

Overigens:

Ik had het over het hoofd gezien, maar sp.a gaat niet overal achteruit! Naast de stedelijke kantons Mechelen (Gennez), Antwerpen (Janssens) en Gent (Termont), waar licht verloren wordt, is er 3,5% winst in Horebeke (van 17 naar 20%). Wie woont daar in de buurt? Jawel, Bruno! Hopelijk kan Tuybens een prominente rol spelen in de partij. Het is een man met capaciteiten, die zich moeiteloos heeft omgeschoold tot een "echte" en zeer goed overkomt bij de mensen. Een paar weekends geleden ben ik met hem huisbezoeken gaan doen in Zingem en dat viel zéér goed mee. Nu ja, de 300 stemmen die we in Horebeke gewonnen hebben, maken uiteraard niet zoveel uit. Het heeft wel enige symbolische waarde. Tuybens, het lichtpuntje in de duisternis? Laat het ons hopen.


1 opmerking:

Peter Dedecker zei

Akkoord wat Freya betreft. Volgens mij is ze veel te vroeg voor de leeuwen geworpen, was haar carriere veel te stijl wegens haar familienaam.