vrijdag, januari 16, 2009

God Save Louis

Neh. Tenminste iemand die zijn punt kan maken op tv. De nieuwe sp.a-generatie kan daar toch nog een puntje aan zuigen.Bid dat Bert Anciaux er alsnog de brui aan geeft en in therapie gaat.

2 opmerkingen:

Peter Dedecker zei

Waarvoor staat SP.a nu eigenlijk? Socialistische Partij Anders? Sociaal Progressief Alternatief? Belgische Socialistische Partij (volgens Tobback)? Socialisten, Progressieven en anderen? Socialistische Partij en Anciaux?

Ik denk dat die laatste nog de duidelijkste van allemaal zou zijn, gezien onze goede vriend zich geen socialist wil noemen.

BTW: ook in De Standaard van dit weekend een paar goede stukken hierover, met zelfs een positieve noot over Anciaux door Tom Naegels. Wel grappig om overal Bert Anciaux (SP.a) te zien staan :-D Zou hij met SP.a nu ook zijn derde/vierde partij om zeep krijgen?

Frederik Dhondt zei

Ik deel je mening over Anciaux. Hoewel hij verdedigbaar is als je de argumenten van Freya Van den Bossche op de Keien van de Wetstraat volgt. Hoop dat de partij hem ertoe brengt om een paar weken zijn mond te houden, een beetje therapie te volgen en op bedevaart te gaan naar een oord van enige afzondering en reflectie.

Wat de naam betreft: ik heb absoluut geen bezwaar tegen Belgische Socialistische Partij :-).