woensdag, januari 25, 2012

Zaterdag nieuwjaarsreceptie sp.a Zingem met Pascal Smet


Als afsluiter van de nieuwjaarsmaand houdt houdt sp.a Zingem volgende zaterdag (28 januari) haar traditionele nieuwjaarsreceptie. Kwestie van 2012 goed in te zetten, verzorgen we voor iedereen een hapje en een drankje in onze vaste pleisterplek De Klub (Kwaadstraat 9, 9750 Zingem).

Ook dit jaar komt een externe socialistische mandataris ons een hart onder de riem steken: Vlaams minister van Onderwijs, Jeugd en Gelijke Kansen Pascal Smet. Hij maakte in de jaren ’90 naam als secretaris-generaal voor de vluchtelingen en staatslozen, om daarna de politiek in te gaan als Vlaamse Brusselaar en ongegeneerde institutionele beeldenstormer. Zijn enthousiasme, dat hem in de negentien Brusselse baronieën niet altijd in dank werd afgenomen, werd in 2009 door de partijleiding goed bevonden voor Vlaams gebruik. De creatieve voorstellen van Pascal Smet zijn sindsdien niet meer weg te slaan uit de nationale media. Onze spreker beheert vandaag het grootste budget van de hele Vlaamse regering, waarmee in onze gemeente onder andere een substantieel deel van de uitbreiding van de gemeenteschool werd betaald. De minister zal een korte toespraak houden rond 19:00. Een unieke kans om een professioneel, gedreven en vriendelijk toppoliticus met originele ideeën te ontmoeten.

We openen de deuren om 18:30 en kijken er naar uit om iedereen terug te zien (voor zover dat uiteraard nog niet gebeurd is op andere recepties).

Zie ook onze website http://zingem.s-p-a.be.

Geen opmerkingen: